Calling Doctor Struensee

I torsdags var jeg for første gang i Operaen i København. Jeg har aldrig været indenfor i Operaen, synes det var virkelig flot. Vi var inde at se stykket Dr. Struensee, den tyske læge som hjalp den sindssyge kong Christian den 7. med at regere landet. Stykket var på dansk, der var engelse undertekster på et display på sædet foran dig, virkelig high tech. Støttede mig ret meget op af underteksterne da det var lidt svært nogle gange at forså hvad de sang. Alt i alt et meget fint stykke.

Last Thursday I went to the opera in Copenhagen. I have never been inside the opera before. But it was so pretty! We went to see a play called doctor Struensee, the German doctor who helped the mad Danish king Christian the 7th rule Denmark. They sang in Danish, but there were English subtitles on the seat in front of you.  Very high tech, and a great help when you couldn’t understand the actors. I think the play was good.