Bonjour

Så er jeg landet igen i Danmark efter 4 dage i vidunderlige Paris. Udover de sværdigheder man absolut ikke skal misse når man er i Paris, som Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre. For ikke at kvæle jer med alle billederne på en gang kommer de af tre omgange. Håber I har nydt ferien, hvis du har haft ferie.

Yesterday I returned to Denmark after 4 days in Paris. I have seen the Eiffel tower, Notre Dame and Louvre, a a lot of other things. But I will spread out the pictures in 3 posts so that you don’t drown in vacation memories. I hope you enjoyed the week.

4 Kommentarer

 1. FrkSmed siger:

  Det er godt at høre, skal lige have redigeret lidt i billederne. Samt have oversat teksten til engelsk også. Men håber på at de kommer ud på bloggen i løbet af ugen.

 2. FrkSmed siger:

  Jeg fjernede den da der var ikke nogen der havde tilmeldt sig. Men har stadig præmierne, så mon ikke der komme en giveaway på et andet tidspunkt.

 3. Louise Melgaard siger:

  Smukke billeder:-)
  Jeg er nu hjemvendt fra Berlin og her endelig lidt computertid og ville derfor tilmelde mig din give away, men jeg kan simpelthen ikke finde den igen???
  Kh. Louise

 4. Lou siger:

  Dejlige billeder! Glæder mig til at se resten 🙂

  Lou

Lukket for kommentarer.