Harry Potter festival Odense 2017

Harry Potter festival

Her i weekenden var jeg nede i midten af Odense for at opleve årets Harry Potter festival, med mig havde jeg min kæreste og Liv (Creativus).

Harry Potter festivalVi startede inde på Brandts 13, var meget nysgerrig for at se hvordan der var blevet dekoreret. På vej derhen gik vi igennem kongens have, hvor verdensmesterskaberne i Quidditch blev afholdt. Sidste år var jeg med til at bestemme, hvad der skulle være i de to rum på Brandts 13, jeg var blandt andet med til at lave et af hovederne til Fluffy. I år havde jeg tegnet udkast og plantegninger til årets udstillinger. Jeg var desværre ikke med til at bygge udstillingen i år. Men jeg var dybt imponeret over, hvor godt det var blevet. Der var blevet lagt et kæmpe arbejde i Hagrids hytte. Hvis du har lyst, kan du se de originale tegninger til de to rum på min linkedin profil.

Harry Potter festival

På den øverste sal var der vanens tro Madam Truttenuts tesalon. Nåede lige at fange et billede af Harry Potter og Hermione.

I det ene rum var Hagrids hytte placeret sammen med en masse græskar og hygge.

Harry Potter festival Hagrid

I det andet rum var dragen Norbert(a) med sit nye hjem i bjergene i Albanien.

Harry Potter festival Norbert

Derudover var hele byen fyldt med kappeklædte voksne og børn. Flere af de tomme butikker var blevet omdannet til butikker fra Hogsmeade. Harry Potter festival DumbledoreMidt på Vestergade lå blandt andet Borgin & Burkes, jeg var desværre ikke inde i butikken da der var en kæmpe kø til at komme ind. Men hvad jeg kunne se ind gennem ruderne og døråbningen, var det meget gennemført. Fortryder lidt at jeg ikke tog mig tiden til at vente i køen.

Harry Potter festival Professor Sprout

Da jeg kom hjem om aftenen faldt jeg over et billede på instagram med et billede af familien Dursleys hjem (link til billeder), havde fuldstændigt overset det telt, hvor de havde indrettet hjemmet.

Harry Potter festival Death Eaters

Men alt i alt var det en super hyggelig oplevelse med festivalen, vejret kunne man i hvertfald ikke klage over. Det var dejlig lunt og solen skinnede for det meste.

Hvad har I lavet i weekenden?

This weekend my boyfriend, friend Liv (Creativus) and I went to the annual Harry Potter festival in Odense. This year I designed the layout of the exhibition at Brandts museum. The first room was Hagrid’s hut and the other room was Norbert(a)’s new home in the mountains in Albania. A lot of the empty stores in Odense were transformed to shops like in Hogsmeade. There was Borgin & Burkes which I unfortunately didn’t visit, but it looked absolutely amazing in the shop.