Strikket køkkenhåndklæde

For et par dage siden blev jeg færdig med dette håndklæde til køkkenet. Jeg plejer som regel at have et projekt i gang, som ikke kræver den helt store opmærksomhed, som et andet projekt (hæklet bademåtte) jeg også har gang i lige i øjeblikket.

Garnet her er fra Søstrene Grene, den mørkeblå strop har jeg hæklet på efterfølgende. 

A couple of days ago I finished this teatowel for the kitchen. I usually have a knitting or a crochet project which does not require a lot of counting and focus. This was one of those projects. The towel is knitted and the strap is crocheted. 

DIY, strik, håndklæde, knitted towel

2 Kommentarer

  1. Bella siger:

    Hvor er det fint, Sine, og praktisk med struktur!
    Kh. Bella

    1. Sine Smed siger:

      Mange tak Bella. Det bliver hurtigt lidt kedeligt hvis det kun er ret-masker. Så lavede mit eget mønster, det så dog noget anderledes ud i mit hoved end da jeg fik det strikket. Men er nu godt tilfreds alligevel.

Lukket for kommentarer.