Jul i lejligheden

HyacintJeg forbinder altid hyacinter med juletiden, plejer altid at have nogle stykker stående i december måned. Denne fik jeg i værtindegave af en fra opgangen her i lejligheden forbindelse med gløgg og æbleskiver her i lejligheden.
I always think of Christmas when I have hyacinth in my house. This one I got when we invited all our neighbors for a christmas arrangement.
Julepyntet birketræArmeringsjern med julepynt

Inde i stuen er birketræet blevet pyntet lidt med lidt julekugler. Synes at det lige giver det ekstra ind til stuen. Ellers er der kommet lidt julepynt på armeringsjernet/opslagstavlen.
In our living room I have decorated the birch tree and the rebar net with Christmas balls . 

Snefnug med posca

Jeg har tegnet snefnug på vinduerne med en hvid 1 mm posca tusch, det er nemt at få af vinduerne igen med lidt vand og en grydesvamp/køkkenrulle. Jeg regner med, at få taget nogle bedre billeder af vinduerne, når vejret tillader det. 

 Jeg har ikke voldsomt meget julepynt, det samme gælder min kæreste. Men det lykkedes da os at få pyntet lidt op alligevel i vores lejlighed. 

I have painted some snowflakes on our large windows with a white 1 mm  posca pen. Its easy to get off again with a moist piece of paper towel or a sponge.

4 Kommentarer

 1. A + K = ♥ siger:

  Jeg elsker også hyacinter mellem al det gran 😀

  – Anne

  1. Sine Smed siger:

   De dufter også virkelig godt.

 2. Karina Viki siger:

  Så fint 🙂 jeg må vist ud og købe mig en hvid posca tusch – hvilken tykkelse bruger du? Datteren vil elske snefnug på vinduerne 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Karina. Jeg bruger en 1 mm tusch, de har plastikspidser, hvilket ikke gør dem så egnet at tegne på andet end glatte overflader. De klatter for meget på papir.

Lukket for kommentarer.