Køkkenhylder

Hylder i køkkenet

Jeg har egentligt et ret lille køkken, derfor var det oplagt at få sat nogle hylder op derude. 
Det hele er fra Jem&Fix, jeg har givet hylderne en gang hvidpigmenteret køkkenbordsolie fra Triptrap som blev købt i Bauhaus. 

Jeg er virkelig glad for at have fået lidt ekstra opbevaringsplads. Dåserne er ny fyldt med poser med krydderier som ikke lige kunne være i mine krydderiglas. 

ReagensglasHylder i køkkenet

I have a pretty small kitchen, therefore it would be a very smart to have some extra storage space, by adding some shelves to my kitchen. I have added some white pigment oil to the shelves to make them more white. 

5 Kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Hej Sabine. Der må jeg faktisk være dig et svar skyldigt. Det er nogle jeg har fået af en veninde. som har købt dem for mange år tilbage. Mener at hun sagde at det var fra Ikea. Tror mindst det er 5 år siden hun købte dem. Det kan være, at du er heldig at støve nogle lignende op på et loppemarked.

 2. Joan siger:

  Det ser rigtig fint ud

  1. Sine Smed siger:

   Tak Joan, jeg er også rigtig glad for løsningen. Der kan nemlig ikke fyldes mere i mine køkkenskabe, så er det dejligt lige at have et par ekstra hylder.

 3. Det ser godt ud.. Når pladsen er træng, så gælder det om at udnytte det bedst muligt.. super flot løsning

  1. Sine Smed siger:

   Det er netop det. Det var ikke en helt nem opgave at få taget ordentlige billeder af hylderne, men det lykkedes da nogenlunde 🙂 Tak for de søde ord.

Lukket for kommentarer.