Harlekin tæppe

For lidt over 2 år siden begyndte jeg på dette tæppe, det har ligget over det sidste års tid og har bare ventet på at få syet de sidste 15 lapper på. Nu endelig færdigt. 
hvis du skulle få lyst til at kaste dig over projektet, så kan opskriften findes her. Jeg mangler lidt et nyt langtidsprojekt. Hvis du har nogle forslag, så hold dig endelig ikke tilbage med at skrive en kommentar.


More than 2 years ago I began on this Harlekin blanket. I only had to sew on 15 patches before it was ready. I just haven’t finished it before now. It feels great that it’s finally done. Now I just need another long term project, if you have any suggestions, please let me know.

6 Kommentarer

 1. Karina Viki siger:

  Såååå smukt – er vild med farvekombien 🙂 Jeg har desværre heller ikke noget forslag til nyt projekt – ud over et magen til MIIIG 🙂 🙂 🙂 Nej spøg til side 🙂 Måske et af tusindfryds fine tæpper? hun har lige lagt nye mønstre på bloggen 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Haha, den er god med dig Karina 😀
   Det kunne være at jeg lige skulle kigge lidt på tusindefryds flotte tæpper.
   Tak for de skønne ord.

 2. Det er bare så smukt! Jeg er helt vild med farverne. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak søde Tine! Det var lidt lækkert endelig at blive færdig med det. Nu mangler jeg så bare et nyt projekt jeg kan arbejde lidt på.

 3. Hvor er det flot og lækre farver! Jeg har dog ikke lige en ide til et nyt langtidsprojekt, men mon ikke du finder et 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Anita. Det er så skønt at få sådan en dejlig kommentar. Håber også at jeg lige pludelig falder over mit næste projekt.

Lukket for kommentarer.