Nyeste forbedring

Stålreol Altan
Havde i noget tid gået, og tænkt over at jeg skulle have en reol til min altan. Havde kigget på en stålreol fra Ikea af flere omgange, men det endte alligevel med at blive en stålreol fra Jem&Fix, den var noget bedre kvalitet. Så afsted til Jem&Fix og hente en stålreol, og derefter transportere den hjem på cykel (cyklen blev trukket hjem, da der ikke var plads til andet på cyklen)
Jeg er rigtig glad for resultatet,og at der nu er kommet mere plads derude. 
Stålreol Altan
Stålreol Altan
For some time I have been thinking about getting some shelves for my balcony. I have been looking on the steel shelves from Ikea, but it was too wobly, so I ended up buying one from Jem&Fix instead. I really love it. It wasn’t too dificult to transport it home on my bike. I really love my new investment for my  balcony. 
Stålreol Altan

4 Kommentarer

  1. Det ser rigtig godt ud! Det er dejligt med mere gulvplads på altanen 🙂

    1. Det er nemlig vildt lækkert. Det er ret skønt at sidde derude og nyde solen.

  2. Helena siger: Svar

    Det set virkelig godt ud Sine 😉

    1. Mange tak Helena. Jeg har godt nok også brugt mange timer derude efterhånden 🙂

Skriv et svar