Olie og eddike

Olie og Eddike

Inden min sidste vagt i Pynt fik jeg lige købt en af de smukke bakker fra NUR. Havde længe gået og kigget på dem.

Oil & Vinegar

Jeg bruger den til mine olier plus diverse. Jeg har taget gamle olieflasker og har fjernet den gamle etikette. Derefter har jeg brugt min DYMO til at skrive nye mærkater til flaskerne. Jeg er godt tilfreds med resultatet.

Before my last shift in Pynt Shop I bought this beautiful tray from NUR.  I use it for my oils and vinegar. I have poured the oil into other bottles and removed the labels on the bottles. Instead I have given them new labels with my DYMO writer. I am very satisfied. 

Olie og Eddike


2 Kommentarer

  1. Hvor ser det lækkert ud! 😀 Vi har også olie, æbleeddike og salt og peber stående fremme på køkkenbordet lige til at bruge af 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tak Kristina. Jeg er også vildt glad for at have det stående fremme. Har et meget småt køkken, så det er ret rart at have olie mv. Stående fremme nu hvor det bliver brugt så tit.

Lukket for kommentarer.