Sakura Festival

Min kæreste havde inviteret mig til Sakura Festival på Langelinje sidste weekend i april.
der er blevet doneret 200 japanske kirsebærtræer som står ved Langelinje/ Kastellet. Det var rigtig smukt at overvære, desværre var vejret ikke så smukt, som det havde været de foregående dage, heldigvis holdt skyerne tætte, mens vi så på den japanske festival. Der var både te ceremoni, tromme dans, samt en masse kimonoer. samt en helt masse folk i forskellige typer  udklædinger

My boyfriend had invited  me to Copenhagen last weekend in April to se the Sakura Festival. Its a Japanese flower festival with a lot of cherry blossom (Sakura) trees. The weather was really cloudy not as good as the previous days, but luckily the rain didn’t show up.
There were a lot of different events to look at and join; Japanese Tea Ceremony, drum dancers, and a lot of  beautiful kimonoes.

Sakura FestivalSakura Festival
Sakura Festival
Der var rigtig mange mennesker
There were a lot of people at the festival.
 Sakura Festival
Sakura Festival
Sakura FestivalSakura Festival

2 Kommentarer

  1. Så fine billeder Sine!

    1. Sine Smed siger:

      Årh mange tak Line. Det var ret svært at få sorteret ud i de mange billeder jeg fik taget under festivallen.

Lukket for kommentarer.