Ny cardigan

Kender I det når projekter har været rigtig længe undervejs? Denne cardigan har mindst været et år undervejs. Og den har været syet om et utal af gange. Men i sidste uge blev den langt om længe færdig. Cardiganen var til min søster, jeg er i gang med en tilsvarende til mig selv. Lige nu er projektet dog sat på pause, da jeg flyttede i fredags, de fleste hobbymaterialer er stadig i flyttekasser.
Jeg lavede en til min veninde sidste år bare i fleece i stedet for uld som her. Du kan se den her
Do you also have a lot of projects lying in your cabinets for ages? I do, one of them was this cardigan. I think I have been trying to finish it for over an year. I finally succeeded last week, just in time for my sister’s birthday. I’m also making one for my self, I just need the final stitches before it’s done. 
I made a cardigan from the same pattern last year for my good friend. You can see it here.

2 Kommentarer

  1. Den ser lææækker varm ud! Hvad drillede, siden du måtte sy om? Og hey – tillykke med flytningen. 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tak Astrid. Glæder mig også til min er færdig. Min søster har bare ikke samme mål som dem burda har. (Det har jeg heller ikke) så der har været en del tilretninger. Men den endte med at sidde rigtig godt på hende.

Lukket for kommentarer.