Hæklet butterfly

Hæklet butterfly

Fik en forespørgsel på om jeg kunne hækle en butterfly til en ung fyr som skulle konfirmeres her i starten af maj. Butterflyen passede heldigvis som den skulle.
Min kæreste fik lov til at agere model for en dag, da jeg skulle have lidt billeder til vejledningen. Synes at han klarede det ret godt, han var meget tålmodig, da undertegnet gik lidt amok med kameraet.
Opskriften kommer på søndag, skal bare lige have finpudset det sidste.

Hæklet butterfly

Hæklet butterfly

6 Kommentarer

 1. Så fedt! Jeg lavede også en til min nevø, da han skulle konfirmeres og jeg var SÅ stolt over, at han havde den på. Jeg håber, at det er starten på en trend blandt konfirmanderne. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Fedt! Det kunne være lidt sejt ja, hvis det var en begyndende trend. Fik du taget nogle billeder af din nevø med butterflyen?

 2. Karina Viki siger:

  Wauw! den er flot! Som From siger herover, det er den flotteste hæklede butterfly jeg har set, synes mange ser slaskede og meget lidt maskuline ud, men denne tror jeg selv min slipse/butterfly forskrækkede mand kunne lokkes til at bruge 😉

  1. Sine Smed siger:

   Årh tusinde tak Karina! Du giver dig endelig bare i kast med at lave en butterfly til din mand. Vil meget gerne se billeder af din version. Det eneste jeg ville lave om på min, er at sy elastik på halsbåndet i stedet for den hæklede løkke.

 3. From siger:

  Sikken en flot fyr og flot butterfly selvfølgelig 😉
  Faktisk en af de flotteste jeg har set, glæder mig til vejledningen, så skal jeg helt sikkert lave sådan en 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Pernille. Er også glad for at han gad stille op til fotosesion. Opskriften er netop udgivet, så kast dig endelig ud i projektet.
   Tak for de skønne ord, er helt overvældet.

Lukket for kommentarer.