Det smukke Vollsmose

Vollsmose Japanske Kirsebærtræer

Havde egentligt kun hørt dårlige ting om det med at bo i Vollsmose, men indtil videre er jeg fuldstændig blæst bagover venligheden her, samt den meget smukke natur, og de meget imponerende legepladser der findes overalt i området.
Vollsmose Japanske KirsebærtræerVollsmose Japanske Kirsebærtræer
Kan mærke at der er kommet en helt del ro på, efter jeg langt om længe har fundet en lejlighed, hvor selv kan bestemme hvornår jeg skal være ude igen. Jeg er efterhånden ved at være godt træt af at flytte. Har nu boet 6 forskellige steder på et år. Så efter at have fundet en fast lejlighed, er der røget 10 kilo bekymringer fra mine skuldre.
Vollsmose Japanske Kirsebærtræer

Selv om det er ved at være et par uger siden jeg tog disse billeder skal i ikke snydes for de smukke japanske kirsebærtræer. 
Kom til at tænke på de billeder jeg tog sidste år på Bispebjerg Kirkegård.
Det er helt sikkert ikke de sidste billeder, jeg kommer til at tage af de forskellige områder i Vollsmose.

4 Kommentarer

 1. Det lyder bare så godt, Sine. Det betyder virkelig meget at have en fast base. Og virkelig smukke billeder!

  1. Sine Smed siger:

   Det er også virkelig lækkert at der er kommet ro på.
   Glæder mig til at vise dig området Tine 🙂

 2. Hvor lyder det dejligt, at du er kommet på plads 🙂 Og jeg giver dig ret – Vollsmose er en undervurderet bydel i Odense, men dejligt, at du viser frem af hvad området har at byde på.

  1. Sine Smed siger:

   Jeg nyder i hvertfald at gå rundt og opdage nye steder i området. Vi skal da næsten ud at gå en tur en dag så.

Lukket for kommentarer.