Vejle

Instagram har flydt over med smukke billeder af en passage i Vejle med farverige paraplyer.  I påsken var det min tur til at se dem. Tror faktisk heller ikke jeg har været i vejle før, men det var bestemt ikke sidste gang jeg sætter mine fødder der. 
Instagram has been overfloating with pretty pictures of a small passage with colourful umbrellas. This Easter it was my turn to see the beautiful umbrellas. When I think about it, I don’t think I have ever been in Vejle before. But it is definitely not my last time I set my feet there. 

2 Kommentarer

 1. From siger:

  Vejle er en skøn by, jeg kom der meget engang. Men det kunne være jeg skulle begynde på det igen, jeg har slet ikke fået set paraplyerne live 🙂 det er virkelig nogle skønne billeder du tager

  1. Sine Smed siger:

   Tror faktisk ikke jeg rigtigt har været i vejle før. Det er virkelig en smuk by. Desværre var alle butikkerne lukkede da jeg var der.
   Mange tak for de søde ord Pernille

Lukket for kommentarer.