gaveindpakning

Jeg elsker at pakke gaver ind. Desværre har der bare ikke været så meget tid i år til at jule så meget. Jeg færdiggjorde grundforløbet som møbelpolstrer i går med topkarakter. Det har også været en rigtig presset sidste måned. Det er også grunden til at der har været så stille på bloggen den sidste måneds tid, der har lige været et pip hist og her på Instagram
Jeg er meget spændt på hvad det nye år vil bringe, både job- og boligmæssigt da jeg ikke har nogen af delene fra det nye år. Så hvis I kender en der har en lejlighed i Københavnsområdet som bliver fremlejet i 3-4 måneder så giv gerne lyd.
Jeg håber at I får en rigtig glædelig jul
I love to wrap pressents. Unfortunately there haven’t been enough time to decorate my home for Christmas. Yesterday I finished the first part of school as an upholsterer. I passed with the highest grade. this is also the reason why I haven’t posted anything on my blog the last month.
Have a wonderful Christmas.

4 Kommentarer

 1. Karina Viki siger:

  Tillykke med det flotte resultat 🙂 Håber fremtiden flasker sig med job og bolig – rigtig god jul 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Årh mange tak Karina! Jeg er også vildt glad for at det gik så godt.
   Jeg håber at det hele falder på plads med arbejde og bolig. Det andet er lidt stressende

 2. Finn og Eva siger:

  Tillykke med dit fine resultat i går. Ønsker dig alt det bedste både hvad job og bolig angår, og også rigtig god jul til dig.
  Eva

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Eva.
   Jeg krydser fingre for at der kommer noget bolig til mig inden så længe.

Lukket for kommentarer.