Nye sommerbukser

Disse bukser har egentligt været færdige længe samt været brugt et par gange. Der har bare ikke lige været mulighed for at få dem fotograferet. Så da min søster var på besøg så var det bare med at få taget nogle billeder. Det kræver lidt tilvænning ikke at være personen bag kameraet. 
I have made these pants a long time ago, but for some reason I haven’t been able to take pictures of them for the blog. It is a bit weird to stand on the other side of the camera, but I think it turned out okay.
Desværre synes jeg at vejledningen er meget mangelfuld. Især når det kommer til det sidste stykke med at sy belægningen/kanten ved hoften på. 
Men jeg synes at de er blevet rigtig gode, dette er mit første forsøg på at lave bukser. Så jeg skal helt sikkert have lavet et par mere. Jeg har kørt rigtig meget på gefühl mht til hvordan de skulle syes sammen. Så skridtsømmen blev ikke så pæn. Men det bliver det nok på det næste par. 

Jeg havde godt hørt at størrelserne var lidt små i det. Så jeg valgte at lave bukserne i str. 42 så ville der altid være lidt at tage ind af. (As if..) Det var da heldigt at jeg ikke lavede bukserne i en mindre størrelse, så havde de da siddet meget stramt om lårene. 

I think that the manual in the pattern was very inadequate. Especially when it comes to the gathering of the waist band. 
But I think that it succeeded ok  compaired to that it is the first time I have sewn pants. I will diffently make another pair for my self.

Before I began, I had heard that the patterns was small, so I chose a size bigger then I’m used to. Because then I thought that I could remove the excess fabric. But that wasn’t necessary. I glad I didn’t cut the fabric in the size that I’m used to, because, then I wouldn’t be able to fit them.   
En yndig lille snegl fik lov til at gøre mig med selskab på billedet ovenover. Elsker lommerne i bukserne. Tilpas store til at man kan have alt muligt skrammel i dem. 
Facts:
Stoffet er fra Tilda, som jeg købte afsindigt billigt (20kr pr. meter) da der var udsalg hos Panduro Hobby sidste år. 
Mønsteret er fra Onion 4026- og hedder Chino-Berberbuks

I was companied by a “tiny” slug (the greenish thing at my left foot) I really love the pockets, they are very large, perfect for all my junk I tend to carry in my pockets.
Facts:
the pattern is from Onion 4026 called “Chino-Berberbuks”. The fabric is from Tilda and is bought on sale. 

8 Kommentarer

 1. Sine Smed siger:

  Tak Kristina! Skridtsømmen er ikke blevet helt optimal, men håber at det næste par bliver bedre. 🙂 lige umiddelbart syntes jeg at det var det allersværeste . øvelse gør mester, ik?

 2. De er da da så fine dine nye bukser – og sikke en lækker farve. Godt gået! Bukser er noget drilsk noget at sy..

 3. Helena siger:

  De er bare super flotte sine

  1. Sine Smed siger:

   Årh, tusinde tak Helena!

 4. Hvor er du god!! Det er både flotte og ser vildt behagelige ud. 🙂

  1. Sine Smed siger:

   De er SÅ behagelige! Der er intet der strammer. Så på et eller andet tidspunkt skal jeg have lavet et par mere.

 5. Det er sjældent man ser bukser i Blogland (altså, i de voksne størrelser ;-)), men det er du sluppet rigtig godt fra! Pænt snit! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Årh tak Trine! Skal helt sikkert have lavet et par mere. Kår jeg lige falder over det rette stof.

Lukket for kommentarer.