Forsendelse af urostænger

Urostænger
Jeg er netop hjemvendt fra 2 uger på tur, startede den første uge i Odense hos min søster i hendes nye lejlighed. Dernæst tog jeg på højskole i Rødding i en uge. De næste par uger kommer der en serie af billeder af mit ophold på højskolen.
Da jeg kom hjem lå der et par bestillinger på urostænger og ventede på mig. Synes det er lidt sjovt at lave indpakningen til dem.
Urostænger
Yesterday I returned to Copenhagen after one week in Odense and one week at a ceramic course in Southern Jutland.  In the following weeks I will post some pictures from my stay at the school. 
Then I got home I had a pair of orders on my mobile kits. I enjoy the decoration of the mobile kits.  
Urostænger

 

Urostænger

2 Kommentarer

  1. Finn og Eva siger:

    Glæder mig til at se billeder fra Rødding:-) Jeg var på et halvt års ophold på netop Rødding højskole helt tilbage i 71-72 og faktisk var det der jeg mødte Finn:) ret vildt at det er så længe siden, håber dit ophold dernede var godt.
    Eva

    1. Sine Smed siger:

      Ej hvor er det skægt Eva! Det var en rigtig god oplevelse, det var så godt at komme væk fra det hele. Billederne skal lige sorteres og redigeres inden de ryger op på bloggen. Nåede alligevel at få taget en del billeder på min tur.

Lukket for kommentarer.