Sandmanden

I fredags var kæresten og jeg inde at se Sandmanden i Skuespilhuset. Jeg havde ikke været der før, men det var en utrolig god oplevelse.

Stykket er en omskrivning af Ole Lukøje, blot i denne version er Ole Lukøje (Sandmanden) ikke en person man har lyst til at træffe. Da han stjæler folks øjne…. Man følger hovedpersonen Nathanael, der er blevet hjemsøgt af Sandmanden i flere år, så det nærmest er blevet en helt besættelse for ham. Hele handlingen er utroligt fængende!
Du kan læse mere om historien her .
 Stykket er utroligt velspillet, og man lever sig fuldstændigt ind i historien. 

Stykket løber indtil slutningen af maj, og kan varmt anbefales, hvis man lige vil have et lille gys. Man måtte ikke tage billeder under forestillingen, alle billeder er derfor lånt fra det kongelige teaters hjemmeside