En lille gave

I sidste uge var Anne-Mette på besøg i min nye lejlighed og hun havde sørme en lille gave med. Elsker gaver!
Last week Anne-Mette paid me a visit in my new appartment. And she brought a small gift for me. I love presents!

Inden i den flotte gaveæske som hun selv har foldet lå et skønt frimærke-stempel. Anne-Mette har selv lavet stemplet, synes virkelig at det er godt lavet!
Inside the beautiful origami giftbox (That she had folded by herself) was a sweet little handcarved Stamp, which she also made. 

Jeg sender rigtig meget post for tiden med digitale frimærker, så stemplet rammer virkelig plet. Det er allerede taget i brug til pakkerne til KreativPakkepost på Instagram. Ellers så får alle pakkerne med urostængerne fra min webshop også lige et stempel nu.
I the moment I send a lot of letters with digital stamps (you pay for your stamp with your phone and in return you get a code 3 letters and 9 numbers you’ll write on the envelope) . The handcarved stamps fits perfectly to the codes. 

6 Kommentarer

 1. Årh hvor smukt! En god måde lige at gøre det hele en smule mere personligt 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Anne-Mette har virkelig kræset for detaljen. Det gør hun som regel med indpakninger og gaver. Så den faldt virkelig i god jord.

 2. Det er så fedt det stempel! Jeg får helt lyst til at begynde at bruge digitale frimærker, så jeg har noget at bruge et til! 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Jeg bruger ikke andet nu, synes det er dejligt nemt at man ikke hele tiden skal ned og købe frimærker. Sender en del post for tiden, så det er vildt befriende (og nemt) Så er der også en undskyldning for at bruge stemplet. 😀

 3. Helena siger:

  Hvor var det bare en rigtig fin gave du fik Sine, sådan en kunne jeg også godt bruge.

  1. Sine Smed siger:

   Ja, ik. Jeg er også rigtig glad for det. Der er ikke andet for at du må i gang med et viskelæder og en kniv,så du kan lave et frimærkestempel. 🙂

Lukket for kommentarer.