#Kreativpakkepost

Jeg har tilmeldt mig legen på Instagram der hedder Kreativ Pakkepost. Legen går ud på at man sender nogle ting til lidt forskellige personer som er bestemt på forhånd. Man skal selv have lavet tingene. Synes det lød som en rigtig hyggelig leg. Jeg har endnu tilgode at modtage 3 pakker. Så jeg glæder mig til at se hvad de andre har fundet på. Indtil videre har jeg sendt til 3 personer, her er nogle af de ting jeg har sendt afsted

Dots fra Søstrene Grene

Der er helt sikkert en masse af jer som også har købt en del klistermærker i Søstrene Grene. Så her er lidt inspiration til hvad man kan lave ud af dem. Her har jeg lavet en lille solsort til at pynte på konvolutten.

Collage med marmor, træ og messing
Et print med plastfolie i marmor-, træ og messing-look
Cirkelranke
Et par cirkelranker i forårsfarver

6 Kommentarer

 1. Den er simpelthen så sød, den fugl, du har lavet ud af klistermærker. Super ide!

  1. Sine Smed siger:

   Man har efterhånden så mange dots fra SG, så det er bare med at få dem brugt.

 2. Bella siger:

  Det er nogle smukke ting du har lavet, Sine! God påske! Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Bella!

 3. Det er virkelig nogle fine ting, du får sendt af sted! Dine påskeæg er bare smukke!

  1. Sine Smed siger:

   Tak skal du have Astrid!

Lukket for kommentarer.