Et kort til konfirmanden

Her i weekenden skal jeg til konfirmation, det er altid spændende at se hvad de ønsker sig. Konfirmanden havde kun 3 ønsker, to af dem var en pc eller penge til en pc. Da budgettet ikke lyder på en ny pc, faldt valget på penge. Synes normalt at penge er lidt kedelige at give, så fandt på denne idé med at lave en bærbar til pengegaven.
Jeg har printet tasterne ud to gange. (jeg har fundet keyboardet ved en billedsøgning på google) Det ene sæt har jeg sat fast med dobbeltklæbende tape, hvis man bruger lim vil papiret krølle pga. fugt. De andet tastatur har jeg klippet ud, og sat hver tast fast med dobbeltklæbende skumtape så de bliver forhøjet. Skærmen er ligeledes sat fast med skumtape.
Jeg har sat pengene fast med maskingtape i skærmens højre side, og så skrevet tekst i den venstre side af skærmen. Maskingtapen har jeg foldet rundt til et rør og sat bag på pengesedlerne, så det ikke er synligt, Desuden ødelægger tapen ikke pengesedlerne, som almindelig tape ellers ville gøre.  
Jeg har skåret et Apple logo i hvidt karton, og sat det fast ovenpå “bærbaren” med skumtape. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne type gave, synes det var en rigtig sjov proces. 
Så er håber jeg bare at han synes at indpakningen er lidt sjov. Tror helt sikkert at han bliver glad for pengene. 
Jeg håber at I kunne bruge inspirationen til de kommende konfirmationsfester. 

8 Kommentarer

 1. Det er et helt igennem fantastisk kort du har lavet, mon ikke at konfirmanden bliver "næsten" ligeså glad for "kortet" som for pengegaven ? 😀

  1. Sine Smed siger:

   Han blev rigtig glad for kortet. han nænnede ikke at tage pengene ud af kortet fordi han syntes det var så flot!.
   Så jeg var meget stolt og tilfreds med resultatet

 2. Haha sjov ide. Det er helt sikkert et kort han kun får et af 😀

  Mvh. Michelle

  1. Sine Smed siger:

   Tak Michelle. Bliver også ret overrasket hvis han får et kort der er helt magen til.

 3. From siger:

  Hvor er det et fint kort 🙂 Jeg har lidt det samme med pengegaver, de er ikke for sjove. Tror helt sikkert konfirmanden vil sætte pris på indpakningen 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak. Synes det er ret sjovt at sidde og nørkle med lidt specielle indpakninger.

 4. Anne-Mette siger:

  Ej hvor er det flot! Super god idé. Det minder mig om et gammelt indlæg på min blog http://femthe.blogspot.dk/2010/10/computer-gavekort.html

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak
   Wauw Anne-Mette! Din version er vidst lidt mere fancy end min.

Lukket for kommentarer.