Amager

I fredags gik jeg en lille tur rundt på Amager en lille tur på 7 km, turen gik ud til Amagerværket og tilbage igen. Det er ret sjovt at opleve hvordan Amager ændrer sig jo længere ud man kommer. Hvis der er lidt utydelige streger på nogle af billederne, så er det fordi at jeg tog mange billederne gennem diverse hegn, jeg mødte på min vej

Last friday I went for a walk on Amager, a little 7 km walk to “Amagerværket” (Amager power plant) and back. It is amazing to see how Amager transforms to something completely different for each kilometre. 

Silo på Kløvermarksvej
 Kløvermarksvej
Copenhagen Cablepark Kraftværksvej
Kraftværksvej
Havenisse på Kløvermarksvej
 Kløvermarksvej
Slidt klistermærke på Raffinaderivej
 Raffinaderivej
CPH Waste, Raffinaderivej
 Raffinaderivej
Bamsetræet på Prags Boulevard
 Prags Boulevard
Elskab på Vermlandsgade
 Vermlandsgade
Street art på Vermlandsgade
Vermlandsgade