Oxyderet fingerring

Jeg har i rigtig mange år haft en fingerring som jeg har gået rigtig meget med. Jeg har i øjeblikket en stor forkærlighed overfor oxyderede smykker. Her ses ringen før. Det er ret tydeligt, at den har fået lov til at ligge i et godt stykke tid og få en naturlig oxydering (mørke pletter). Men ville gerne have den til at være helt mørk.
This ring has followed me for a lot of years, but I felt like it needed some change. In the moment I really love oxidized silver jewelry.  So I wanted to change the colour of it.
Det er faktisk ikke så svært som jeg troede. Man kan købe noget oxyderingsvæske eks. her 
så er det bare at  hælde lidt oxyderingsvæske i en plastik beholder og derefter lægge ringen i væsken og vente 10-15 sekunder. 
Så skal ringen bare skylles. Så er du færdig.
I was actually not that difficult to oxidize the ring. You can buy some fluid for jewelry. Just put the ring in the fluid for 10-15 seconds. Then wash the ring and then you are done.
Her er ringen som den ser ud nu.
Here is what it lookes like now
 Med tiden bliver oxyderingen slidt af. Så får ringen bare en tur mere. 
By time the black oxydation will be disappear, but you can always use the fluid again.

4 Kommentarer

 1. Savila siger:

  Super godt tip, Sine! Vidste slet ikke at man selv kunne gøre det, og mine Maria Black smykker trænger snart til en opfriskning af oxyderingen 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Det er super nemt fandt jeg ud af. Troede også det var ret besværligt. Min fingerring trænger også snart til en gang oxydering igen. Går rigtig meget med den for tiden.

 2. Smart! Jeg har et par øreringe, der er slidt blanke, og havde overvejet en tur til guldsmeden. Nu googlede jeg det lige, og der er flere sites, der tipper om, at et par dage i en lukket plastpose med et kogt æg, også kan gøre det, da det er svovl, der oxiderer sølvet. Hmmm, det må næsten afprøves 😉

  1. Sine Smed siger:

   Det tip har jeg ikke lige hørt om. Men du må lige give en lille update på projektet hvis du kaster dig ud i det. Hav en god Weekend Trine

Lukket for kommentarer.