“Paper Diamond” Uro

Paper Diamonds, Mobiles by Sine Smed

For en lille uges tid siden viste jeg på instagram et lille sneak peak at en ny type uro jeg var i gang med at udvikle. I går skulle jeg have været forbi Markant butikken med disse 5 uroer.  Desværre kom jeg ikke afsted da det blæste lidt for meget. Turde ikke rigtig gå ud i stormen.
Heldigvis kom jeg afsted i dag, i butikken stod Seda fra Hamide. Senere kom Tina fra Kraft by Tina kraft. Det var super hyggeligt at få snakket med dem begge. Jeg fik også taget lidt billeder af butikken nu hvor der er blevet pyntet lidt op til jul. Indlægget omkring butikken udkommer på søndag.

Last week I showed some pictures on my instagram on a new mobile project. Yesterday I was supposed to visit the Markant shop with 5 of these mobiles. But because of the storm in Denmark, I postponed my visit to the next day. 
When I arrived, Seda from Hamide had the shift in the shop. Tina from Kraft by Tina kraft came in an hour later. I really love the cosy atmosphere in the shop.

Mobiles by Sine Smed

Paper Diamonds uroen kan nu købes i min webshop eller i Markant butikken.
Jeg har valgt ikke at folde papirdiamanterne helt, derved så der ikke er nogle af vedhængene på uroen det bliver mast under transporten fra butikken og hjem til kunden.

My “Paper Diamonds” mobile can be found in my webshop or at the Markant  shop. I have decided not to fold the diamonds, this makes it easier to ship.

Mobiles by Sine Smed
Hvad synes du om den?
Jeg håber i får en rigtig god weekend!
What do you think?
Have a happy weekend!

15 Kommentarer

 1. dottie siger:

  Jeg er helt forelsket! Sidder lige og overvejer hvor der er plads til sådan en herhjemme! Måske i soveværelset, som jeg er ved at indrette på ny 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Hvor er jeg glad for at høre det. Den fylder heldigvis ikke så meget som de 2 andre typer jeg har lavet. Hvis det er så kan du også købe dem i min webshop, så sender jeg den hjem til dig.
   Det er i hvertfald super dejlige at have en uro. Jeg savner virkelig min uro. Jeg havde en stor uro med svaler i vores tidligere lejlighed. Skal helt sikkert lave en ny når vi har fået pakket de sidste flyttekasser ud.
   Tak for din super søde kommentar!

  2. Sine Smed siger:

   Hvor er jeg glad for at høre det. Den fylder heldigvis ikke så meget som de 2 andre typer jeg har lavet. Hvis det er så kan du også købe dem i min webshop, så sender jeg den hjem til dig.
   Det er i hvertfald super dejlige at have en uro. Jeg savner virkelig min uro. Jeg havde en stor uro med svaler i vores tidligere lejlighed. Skal helt sikkert lave en ny når vi har fået pakket de sidste flyttekasser ud.
   Tak for din super søde kommentar!

 2. Hvor er den flot.

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak Søde Gitte. Håber at du får en dejlig weekend.

 3. Gitte siger:

  Den er super fin … Du er også forelsket i papir kan jeg se 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er efterhånden blevet lidt lun på det materiale ja. 😉 Men jeg elsker at arbejde med alle mulige forskellige materialer. De bliver bare ikke vist så meget her på bloggen.
   Tak for din søde kommentar Gitte.

 4. Bella siger:

  Rigtig flot, og nok meget godt, at du valgte at blive hjemme i går. God weekend!
  Kh. Bella

  1. Sine Smed siger:

   Tak Bella. Jeg har godt nok set mange smadrede ting i dag, da jeg kom udenfor. Så jeg er ret glad for at jeg blev derhjemme.

 5. Line Jepsen siger:

  Super smuk og enkel

  1. Sine Smed siger:

   Tak Line. Håber at kunderne i markant synes det samme

 6. Hammer flot lavet 😀

  1. Sine Smed siger:

   Årh tusinde tak Julie. Håber at du får en god aften.

 7. Helena siger:

  Den er bare super flot Sine, du ønskes også en god weekend

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Helena. God aften.

Lukket for kommentarer.