Glædelig jul

Jeg fik lavet nogle ekstra julegrise og sendt afsted til en af mine veninder som jeg kender fra folkeskolen samt en ny blogven. Nogle vil måske kunne gætte hvem det er udfra nederste billede. 

hvis ikke så kan I klikke her og se hvem jeg sendte en lille dansende gris til.

Derudover sendte jeg også nogle snefnug med, jeg har læst meget om hvor meget hun eeeelsker sne.(Læs selv her.) Så synes ikke hun skulle snydes, nu hvor vi ikke får sne i år hen over julen. 

Jeg håber, at I får en rigtig god jul.

7 Kommentarer

 1. Bella siger:

  Hej Sine! Jeg håber, at du har haft en god jul. Tak for dine søde kommentarer, som du lægger på mig blog. Jeg glæder mig til at følge dig 2014! Godt nytår!
  Kh. Bella

 2. Hej Sine,
  hvor er det bare fint, at du sendte noget julepynt afsted mod Lolland! Jeg er også helt forelsket i den gris. Jeg vil også ønske dig en rigtig glædelig jul og sige tak for i år – det har været en fornøjelse at lære dig at kende (også 'i virkeligheden'), og jeg glæder mig til at se mere til dig i det nye år.
  Mange knus.

  1. Sine Smed siger:

   Det kan være at der måske bliver sendt en lille julegris hjem til dig næste år 😉 tusinde tak Tine for alle dine søde kommentarer. Det var været virkelig dejligt at lære dig at kende her i år. Mon ikke vi kan få klemt nogle aftaler ind i det nye år 🙂

 3. Kristina siger:

  Hej Sine!

  Ja, jeg blev simpelthen så glad for din søde pakke! Jeg tog den med til jul hjemme hos mine forældre, og de var også helt vilde med den, og synes det var så fint det hele! Jeg er virkelig, virkelig glad for at du havde taget dig tid til at lave sådan nogle fine ting til mig, det er en af de sødeste gaver jeg nogensinde har fået, og det med sneen var simpelthen sådan en fin idé!

  Håber du får en helt fantastisk jul og mange, mange tak for både gave, opmuntringer i mit kommentarfelt og virtuel opbakning. Hav en rigtig, rigtig dejlig juleaften!

  Stor krammer fra hende på gården 😀

  1. Sine Smed siger:

   Sikke en dejlig besked at få. Jeg er rigtig glad for at høre at pakken blev godt modtaget. Elsker at give gaver.
   Håber også du får en rigtig god jul med familien. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år.
   Håber ikke at I drukner i regnen i år 😉 synes godt nok at det bare vælter ned her i dag.

 4. Anne-Mette siger:

  Glædelig jul, Sine. Sikke en skøn julehilsen, du har sendt afsted 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Glædelig jul Anne-Mette . Tak for et hyggeligt år!

Lukket for kommentarer.