Christianias Julemarked

Julekugler

For første gang var jeg til Christianias julemarked i den Grå Hal i torsdags. Selv om jeg stort set har boet lige ved siden af de sidste 4 år, så har jeg aldrig været der. Men i torsdags blev det en lidt impulsiv beslutning, jeg tog en veninde under armen for at besøge det længe omtalte julemarked.

For the first time ever I visited Christiania’s Christmas fair last Thursday. Even though I practically have lived next to it the last 4 years.  But a friend and I decided to visit it.

Lilian Adler og Lars Bo E. Hansen:

 Jeg er helt tosset med disse trekantede vaser. Den kunne være virkelig flot til alle mine tegneredskaber eller sakse. Jeg må lige tilbage til julemarkedet, hvis jeg stadig ikke kan få den ud af hovedet efter en uge.


I really adore these triangular vases with lovely dots. I think that they would be really pretty for all my pencils and scissors in it. If I still can’t forget it next week, I have decided to buy it next week.

Derudover lavede Lilian Adler og Lars Bo E. Hansen (som desværre ikke har en hjemmeside) også virkelig flot og anderledes julepynt .

Lilian Adler and Lars Bo E. Hansen had a lot of beautiful and different Christmas docorations.


Chandini:

Flotte ophæng med blonde motiver, sort/hvid skåle og ombre vaser fra Chandini
Pretty Christmas hangings printed with lace, lots of black and white bowls and ombré vases from  Chandini


Helle Vestergaard:

Flotte slanke vaser med sort motiv fra Helle Vestergaard

Derudover havde hun også virkelig sjove elgeophæng.
Helle had a lot of beautiful tall vases with black decorations. Beside her vases the had some really funny christmas hangings with moose. 

 Palsby & Nash:

Palsby & Nash solgte skamler og patchwork puder. Der var virkelig mange dejlige farvekombinationer, og nøj! Det var nogle lækre materialer, de har valgt at bruge til deres produkter. 

Palsby & Nash sold some stools and pillows with patchwork. There were a lot of wonderful colour combinations. They made the stools and pillows with a good quality of wool fabric. 

Det var godt nok noget trangt at gå rundt inde til julemarkedet. Vi var der en torsdag eftermiddag, jeg tør slet ikke tænke på hvor proppet der er i weekenderne. Jeg fik at vide at hvis man kom efter kl 18 i hverdagen, så ville der være en del færre mennesker. 

There were a lot of visitors that afternoon, but we were told that if you came between six and eight in the evening you wouldn’t get pushed by the other visitors. 

 Jeg fik desværre ikke oplysningerne på den sidste bod, da vi var på vej ud. Så hvis der er nogle af jer der besøger markedet, må I meget gerne finde nogle oplysninger på denne smukke stand, så jeg kan få linket korrekt.

Unfortunately I missed the info at this shop, because we were heading towards the exit. 

Du kan læse lidt mere om julemarkedet på deres facebookside
Christianias julemarked har åbent i 

hverdagene fra 14-20 
weekenderne fra 12-20

You can read a bit more about Christiania’s Christmas fair at their Facebook page
The Christmas fair is open from 2 pm to 8 pm and in the weekends from 12 o’clock to 8 pm. 

4 Kommentarer

 1. Det er mange år siden at jeg har besøgt markedet, men sidste gang, købte jeg en rød nar, som man kan skimte på dit nederste billede til højre 🙂 Håber at jeg får tid til at besøge markedet til næste år, da der er så mange skønne og anderledes sager 😀

  1. Sine Smed siger:

   Ej hvor sjovt at jeg lige har fået fanget det julepynt, som du købte for flere år tilbage. Jeg tror helst man skal ramme et tidspunkt, hvor der ikke er så mange mennesker, så har man lidt bedr mulighed for at kigge på de mange ting.

 2. Maja siger:

  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Det var det helt bestemt også. Så du må endelig kigge forbi hvis du er i nærheden.

Lukket for kommentarer.