Nyt fund

I tirsdags da jeg var ude at gå en lille tur med kæresten, stod denne flotte stol nede i gården til storskrald. Synes at den var for fin til at lade stå. 


Last Tuesday when my boyfriend and I when for a walk, I spotted this beautiful chair in the bulky waste. It was to good to leave the the junk yard. 

Så den kom op i lejligheden og blev tørret af for regn og støv. Man sidder virkelig godt i stolen, ved ikke lige hvorfor at den var blevet smidt ud, den fejler ikke noget. 


So I carried to my appartment where it was dusted off. The chair is really good to sit on. I don’t know why it has been thrown out.

 Det er ikke den første gang jeg finder noget nede i vores gård, jeg fandt blandt andet denne lampe og denne komode. Har I fundet noget godt her på det sidste?

It is not the first time I find some thin in the bulky waste by our appartment. I found this lamp and this chest og drawers.

21 Kommentarer

 1. Ej hvor er den flot! Der har faktisk lige været en lignende i vores genbrugs jeg nåede bare desværre ikke at købe den… Er sikker på at det er en design stol måske produceret af Fritz Hansen?

  1. Surt at du ikke nåede at købe stolen i genbrugen. Jeg fandt ud af at det faktisk er en designer stol, det er Erik Buch der har designet stolen. Stolen hedder Erik Conda. Tak for tippet med at få undersøgt stolen.

 2. Wow den er flot, tror absolut det er en designerting :o)

  1. Tusinde tak Isa. Tror jeg skal google lidt på stolen så.

 3. Hvor er den bare fin! 🙂

  1. Tak, er også meget glad for den.

 4. Nola siger: Svar

  Hvor er du heldig – den er fin! Jeg mindes kun at have fundet noget en gang i storskrald, og det var en kurvestol – så nyd dine finder-evner 🙂
  God søndag 🙂

  1. De bliver også nydt til den store guldmedajle. Det er så hyggeligt med genbrug.

 5. Smuk stol, ligner en designer stol, dejligt at stolen kan gøre glæde hos dig.
  God weekend.

  Mona

  1. Mange tak Mona. jeg har godt overvejet om det kunne være en designer stol. Men der er bare ikke noget mærke under stolen. Så tror bare at det er en ganske almindelig stol.

 6. Lækkert fund..den ville være SÅ fin rundt om vores spisebord 😉

  1. Jeg synes at jeg er begyndt at fornemme en tendens i kommentarerne om at stolen ville passe meget bedre hjemme hos jer 😉 Hav en rigtig god Søndag Bettina

 7. Simone siger: Svar

  Den er godt nok flot. Godt spottet af dig 🙂

  1. Tak, det er farligt at have køkkenvindue ud til storskraldsområdet. Man finder alt muligt.

 8. Sikke et fund, Nøj den er bare så flot.. Er helt vild med den.

  Simone
  Medvingerbagud.blogspot.dk

  1. Hej Simone. Jeg holdt også vejret da jeg så den, og håbede på at den også ville stå der da jeg kom hjem fra indkøbene. Den stod der heldigvis stadig.

 9. Hov, den kunne da ellers passe fint hjemme hos mig den stol 😉 Den minder lidt om den stol jeg fandt på loppemarked i sommers (se link).

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2013/07/skattejagt_21.html

  1. Hehe det er min 😉 ja, det kan jeg da godt se at de minder utrolig meget om hinanden rent stilmæssigt. Skægt.

 10. Ej ja den er godt nok flot. Godt spottet.

  1. Det bedste er at må. Sidder brand godt i stolen. Det er blevet min nye yndlingsstol ved spisebordet

  2. Må =man

Skriv et svar