På besøg hos Stofsalg

Jeg var blevet tippet af en af mine kollegaer, at der lå en stor stofbutik ud i Ballerup. Så jeg tog Marie (og Asle) under armen og besøgte Stof Salg
Ud fra deres hjemmeside var det ikke lige til at finde ud af hvilket stof de havde. Men vi var lidt nysgerrige, så vi tog afsted alligevel.

Today I went with Marie (and Asle) to Ballerup. One of my collegues tipped me about a fabric shop called Stof Salg. It wasn’t easy to guess what kind of fabrics they got if you just took a look at their website.

Vi undrede os lidt over hvordan de kunne ligge prismæssigt med stof2000. Rigtig meget af af det var meget tydeligt fra 80′ og 90’erne. Meget af det bar desværre ret meget præg af ikke at have udviklet sig siden at butikken blev bygget. Men de to kvindelige ekspedienter var super søde og hjælpsomme.

Her er et lille udvalg af det jeg egentligt godt kunne tænke mig, det var også kommet med hjem hvis prisen havde været lidt lavere.
Har I været i Stofsalg? Hvis ja, hvad var jeres indtryk af stedet?

The prices were in the high end when you have in mind that a lot of looked like it was from the 80’s and 90’s. The store also looked like it was stuck in the late 80’s, but the shop assistants were nice and helpful.
Here are a small section of what I liked the most in the shop. I was mostly their wool and knitted fabrics. 

Kogt uld
Brændte farver i polyakryl
Broderet selsskabsstof

Marie købte lidt (måske hun viser det en af de kommende dage), jeg gik tomhændet derfra, synes ikke lige der var noget jeg bare måtte eje. Selv om de havde billige knapper (25 øre stk.) 
Regner ikke med at komme igen, Stof&Stil er stadig klart min farvorit, både prismæssigt og på udvalget af stof.

Da besøget hos Stofsalg var slut, gik vi en lille tur rundt i Skovlunde. Man kan nu for alvor se at efteråret er ankommet. Der er så mange flotte blade rundt omkring. (Dog er det kun det ene billede nedenunder der er fra Skovlunde, resten er fra Christianshavn og omegn.)

Marie bought a bit (maybe she shows it on her blog) I left empty handed, eventhough they had a lot of very cheap buttons. My favourite fabric store is still Stof&Stil because of their prices and selection.

 After we had visited the shop, we walked around in Skovlunde. You can really see that it is autumn now. There are so many beautiful leaves all around the place.

Efterår i Skovlunde

Havnegade ved Nationalbanken

Volden mellem Christianshavn og Amager

12 Kommentarer

 1. Julie siger:

  Ærgerligt at priserne var så høje, for ellers kunne man nok sagtens fylde lageret derhjemme med flot stof 🙂 Træet på sidste billede er desuden så smuk!

  1. Sine Smed siger:

   ja, sådan havde vi det også da vi forlod stedet.

 2. Mette J siger:

  Jeg er kommet i butikken i alle de år, den har eksisteret – 25 år måske ? Den ligger nemlig i mit lokalområde.Du har fuldkommen ret, den trænger til fornyelse, priserne er for høje, og den er for uoverskuelig. Derfor går jeg tit tomhændet derfra, selvom der helt sikkert er gode varer imellem.

  1. Sine Smed siger:

   Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der havde det sådan efter et besøg hos stof salg. Hav en dejlig aften.

 3. Finn og Eva siger:

  Kender ikke butikken men jeg kunne godt forestille mig at man skal have god tid og kigge godt efter for at finde de sjove ting:O) bare indgangspartiet og de gule murstensvægge er lige til at blive deprimeret af.
  Skønne skønne farver på naturbillederne

  1. Sine Smed siger:

   Der var helt sikkert også nogle perler i mellem alle de sjove stoffer. Men havde ikke rigtigt nogle projekter som jeg manglede stof til. Udover til nogle puffer, men de havde ikke noget møbelstof i de farver jeg kunne tænke mig.

 4. Karin Ea siger:

  Jeg har kommet der en del over de sidste ti år – og jeg kan faktisk rigtig godt lide den 🙂 det kan ikke hamle op med stof og stil, men det slår klart stof2000 i mine øjne, når det kommet til udvalg – det er et godt sted for basis varer som bånd, foer m.m. Men også mange underlige stoffer 😉

  1. Sine Smed siger:

   Jeg tror måske også, at jeg havde fået sat mine forventninger lidt for højt. Haha, ja vi fandt godt nok nogle vildt underlige stoffer. Glemte helt at tage billeder af dem. Men ja, de havde et ret stort udvalg i forskellige typer af elastik både med og uden striber. Det var jeg lidt imponeret over.

 5. 🙂 Jeg kommer der sådan rimelig meget, da jeg arbejder i ballerup og ofte lige mangler en lynlås, rib knapper eller lign. Og selvom det er et lidt mærkeligt sted vokser det på mig. Men ja, det er et sted med meget blandet udvalg.

  1. Sine Smed siger:

   Priserne på lynlåse og andet tilbehør var også meget rimelige. Men kan sagtens forestille mig at det vokser på en det sted.

 6. Jeg har aldrig hørt om stofsalg og ud fra dit indlæg, så tror jeg også at jeg holder mig til Stof og stil.. den er helt klart en favorit hos mig. :o)

  1. Sine Smed siger:

   Jeg havde nemlig heller aldrig hørt om det sted før min kollega nævnte det. Men ja stof&stil kan bare et eller andet.

Lukket for kommentarer.