Nu med Facebook side

Så har jeg fået oprettet mig en facebook side, som kommer til at foregå sideløbende til min blog. Jeg vil blive super glad, hvis I ville synes godt om siden. Den er primært henvendt til dem der ikke har instagram, der vil dog være en forskel på min instagram profil @SineSmed, og min facebook side. Så du kan sagtens følge mig begge steder, hvis ikke du vil gå glip af noget.

Klik her for at komme til FB siden

I have made a Facebook page for my blog. I would be really happy if you would leave a like on my new page. The Facebook page will be a bit like my instagram profile, but there will be differences. Feel free to follow me on my facebook page as well as my instagram profile @SineSmed so you won’t miss anything. 

Click here to get to my facebook page

4 Kommentarer

 1. Er glad for du skrev en kommentar hos mig, for så fandt jeg dig 🙂
  Herlig sted du har der her ! Må "nøjes" med at følge din blog, d jeg ikke er på de andre medier 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Ej hvor dejligt. Hjertelig velkommen til, om du følger den på den ene eller anden måde er helt frit for dig.

 2. Helena siger:

  Fedt at du også har fået en facebookside. Vil straks følge dig derinde også.
  Jeg har også en Helenas kreative verden som du også er mer end velkommen til at følge 😉

  1. Sine Smed siger:

   Det lyder rigtig godt Helena! Jeg vil fluks kigge forbi dig på FB,

Lukket for kommentarer.