Boxland

Denne unge dame og jeg har booket en stand til Boxland i Carlsberg byen. Jeg synes at jeg har haft noget svært ved at finde info omkring boxland-arrangementet. Så her kommer der lidt facts for dem der gerne vil besøge markedet.

Dato: 

Hver weekend
Jeg har en stand der d. 31. aug og 1. sept (Sidste weekend i august.) 
Den sidste weekend er der primært stande med ting som folk selv har kreeret, men der er kommer stadig til at være stande med lopperier. 

Tid:

 kl 10-17

Adresse:

Ny Carlsberg Vej 101
1799 København V
Hvis du har facebook kan du læse lidt om det her også
http://frksmed.blogspot.dk/2013/08/boxland.html
Jeg lavet et lille midlertidigt mood board over de ting, jeg overvejer at lave, som jeg kan tage med. Så er der også overblik over det hele. Jeg er i øjeblikket ved at udvikle nogle visitkort som jeg skal have printet senere i dag. Glæder mig rigtig meget til at se hvad det er for noget det Boxland.

Her er et lille sneak peak af de ting jeg skal have med. Billedet er dog ved at være en uge gammelt, så der er kommet en masse nye lækre ting til i mellemtiden. 

http://frksmed.blogspot.dk/2013/08/boxland.html

Kommer du forbi og hilser på?

9 Kommentarer

 1. Hvor er det nogle fine ting du har fået lavet, Sine. 😉
  glæder mig til at høre om boxland efter weekenden

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Janne. Du skal ikke lige en smut forbi med barnevognen?

 2. Jeg kommer da forbi og kigger en af dagene 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Fedt! Glæder mig til at se dig.

 3. Tina siger:

  UH – glæder mig til at se dine fine sager live 🙂 Vil dog lige sige, at det også i weekenden 31/8-1/9 er tilladt at have almindelige loppestande som alle andre weekender 🙂 Vi har bare forsøgt at samle masser af kreative på samme marked den weekend – så det forhåbenligt først og fremmest bliver et kreativt marked frem for et loppemarked den weekend.

  1. Tina siger:

   Vi har skrevet mere om markedet her: http://www.ohdeersister.blogspot.dk/2013/07/blogland-i-boxlandkreativt-marked.html I løbet af næste uge vil vi sørge for at ligge mere info på Boxlands Facebook side… Vil du være interesseret i at få lagt nogle af dine produkter på som reklame? Så send mig meget gerne en mail med billeder og prisinfo på tina@ohdeer.dk 🙂

  2. Sine Smed siger:

   Det lyder rigtig godt, jeg får lige rettet i indlægget i morgen.
   Jeg sender dig lige en mail i løbet af weekenden, det var et super godt tilbud. Tusinde tak Tina!

 4. Anne-Mette siger:

  Jahh! Det gør jeg bestemt!
  Kram Anne-Mette

  1. Sine Smed siger:

   Fedt Anne-Mette! Glæder mig til at se dig igen 😉

Lukket for kommentarer.