Jeg er faldet i igen….

Jeg er kommet til at købe mere masking tape, jeg havde ellers aftalt med mig selv om IKKE at købe mere. Men man har et standpunkt til man tager et nyt ik? *mumle noget med manglende rygrad mumle *
Netto havde for nogle uger siden 3 ruller masking tape til 25 kr. Kunne ikke helt stå for det fine print, især ikke det med romberne. 
I had promised my self not to buy more masking tape. But I couldn’t help it when I saw some in the supermarket. I really love the one with the rhombuses. 
Ellers var jeg forbi en lille hyggelig hobby butik (Hobby Butikken) på Amager. 
Den ligger på Holmbladsgade 6. Besøg den endelig hvis du er i nærheden.
Fandt over disse knive, de er godt nok til at skære i træ med. Men tænkte at de skulle bruges til at lave stempler af viskelæder. 6 knive til 39 kr. Det er lige til at leve med. 
Viskelæderet er købt i Tiger til en flad ti’er stykket. Det er ikke projekter eller materialer jeg mangler for tiden. 
Hav en rigtig god Grundlovs dag / fars dag.
I found some wood carvers in the local hobby store, that I plan to use on some large erasers. The erasers are going to be carved into stamps with various motives. 
It is definitely not materials nor projects I need at the moment. 

4 Kommentarer

 1. Hvor har du købt knivene henne? Har ledt lidt på nettet, men synes de er lidt svære at finde frem til, andet end et sæt der koster 200 kr, hvilket jeg synes er lige dyrt nok for et lille DIY projekt 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Hej Camilla
   Knivene er købt i hobbybutikken som ligger på holmbladsgade 6 på amager. Den ligger lige ved siden af amagerbro st. Jeg mener at jeg gav 39 kr for dem, ellers var det i det luftlag. Men der står de er til at skære i træ. Men de fungerer fint til de tryk jeg har lavet med viskelæder.

 2. Lykkedyret siger:

  Jeg har også stået med det tape i hånden, og tænkt "du gør det ikek".. Jeg modstå 🙂 (så længe det vare)

  1. Sine Smed siger:

   Jeg lagde det også på plads igen et par gange, indtil jeg til sidst gav op. Så kom det med hjem.

Lukket for kommentarer.