Hverdagens indblik

Jeg ved ikke hvor mange af jer der har prøvet at gå ned med en ordentlig omgang stress. Eller bare kan genkende det at være syg evt. med depression.
Jeg troede egenligt, at jeg var ved at være helt ovenpå igen, indtil at jeg pludselig får et kæmpe tilbagefald igen i denne uge. Jeg har haft så ondt i hovedet, at jeg troede at mit hoved skulle eksplodere, panodiler har kun taget toppen. For ikke at snakke om den voldsomme kvalme samt de gentagene anfald af absancer der har fulgt med.
For slet ikke at tale om den svigtende hukommelse som er begyndt at spøge igen.
Jeg synes det er frustrerende at verden udenfor bare gå videre, selv om man selv står i stampe. Følelsen af magtesløshed bliver større og større for hver gang jeg får et tilbagefald af stress samt de eftervirkninger af den.

Selv om bloggen primært er dedikeret til mine kreative projekter, så synes jeg det er svært at komme uden om sygdommen. Det fylder så umådeligt meget i min hverdag.  Nogle morgener når jeg vågner, føler jeg at mine lemmer er blevet forvandlet til bly, det eneste jeg kan er at prøve at sove det væk. Det er frustrerende at bruge over halvdelen af døgnet på at sove. Savner at være helt rask, og det at have energi og overskud til at lave alle de ting jeg kunne tænke mig.
Nu er der i hvertfald blevet bestilt tid hos lægen på kærestens opfordring, så må vi se om lægen har noget fornuftigt at sige. Håber ikke han bare fortæller mig at jeg skal slappe lidt af. Føler ikke at jeg laver andet for tiden.

Det var lige et lille indblik i min knapt så rosenrøde hverdag.

Lige i øjeblikket er jeg i gang med denne pege-føle bog til en af min og min  kærestes venners barn. Jeg håber, at den kan nå at blive færdig inden den 15. Juni, hvor den skal gives væk.

I do not know how many of you who have tried to suffer from stress. I have been fighting with it for almost a year. And just as I thought I was becoming well again. I get a major setback this week. My head feels like it is going to explode, head ache pills do only take the top of it. Not to mention the nausea, the repeating attacks of absences and memory losses. I am sick of it! I just want to get well again and have the energy to make a lot of  the things I have in my mind. 
I have made an appointment for the doctor, I hope he has some thing clever to say. I hope he doesn’t say I should relax some more. I already sleep more than 12 hours a day. 


My blog is primarily for my creative projects, but I feel like this sickness is taking all my time at the moment. 


This was just a small glimpse into my not so rosy everyday.


In the moment I am making this “pointing and feeling” book for kids with various materials. I hope that I am able to finish it before the 15th of June. Where my boyfriend and I a going to a 1 year birthday at our friends place.

6 Kommentarer

 1. Rødhætte. siger:

  Du skal passe på dig selv. Stress er noget forpulet skidt. Godt at du har fået tid hos lægen.
  Gåture hjælper mod stress. Men det skal være i et tempo, hvor man ikke bliver forpustet. Pulsen skal kun lige op. Men du skal stadig kunne føre en samtale uden at puste.

  Jeg troede ikke på det, da jeg fik det at vide. Tænkte bare, at det endnu engang bare var én eller anden sundhedsfreaks måde på at lokke folk til motion. :p
  Men det hjælper.

  Pas på dig selv.

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Heidi. Jeg har også haft gået en masse ture tidligere, men det er gledet lidt ud i sandet igen. Tror at gåturene snart skal genoptages.

 2. Tara siger:

  Den er rigtig sød! 🙂 Jeg håber snart du får det bedre!

  1. Sine Smed siger:

   Tak Tara. Min hovedpine er heldigvis næsten væk her til morgen. Så krydser fingre for at den er helt væk i morgen.

 3. Fin ide med en følebog 🙂
  God bedring med dig <3

  1. Sine Smed siger:

   Krydser fingre for at barnet ikke allerede har en. Ellers får han en mere. 😉

Lukket for kommentarer.