Nyt garn til hækleprojektet

Jeg var til håndarbejdsmessen i går i Rødovre. For at være ærlig, må jeg nok indrømme at jeg blev lidt skuffet. Synes primært det var henvendt til kvinder 50+. Det kan være at de andre dage er bedre?

Er der nogle af jer der har været afsted, og hvad er jeres oplevelse med håndarbejdsmessen?

Jeg gik ikke tomhændet derfra, det lykkedes mig at finde noget garn, som jeg havde ledt efter i et stykke tid. 

Farven er lidt svær at fange med kameraet, men den svarer ca. til farvepletten nedenunder. Jeg har tænkt mig at noget af garnet skal gå til at hækle en kant på mit tæppe.

Yesterday I went to a craft fair, and to be honest I was a bit disappointed when I left the fair. It was a lot smaller than I had imagined. But I bought this beautiful yarn, I have been looking for this colour for some time now.   The colour of the yarn is a bit tricky to catch, the colour is more like the dot above. I am planning to use some of the yarn to crochet around the edge for my blanket

2 Kommentarer

  1. Tine siger:

    Jeg var afsted fredag, og synes også det var skuffende. Købte ingenting.

    1. Sine Smed siger:

      Tænkte at det måske bare var mig der havde for høje forventninger. Troede det var noget større.

Lukket for kommentarer.