Bedre sent end aldrig…

 Jeg fik endelig taget mig sammen til at komme ind og så set Tivoli’s juleudstilling. Det var vidst også ved at være på falderebet. Der er godt nok flot når mørket falder på. Er lidt ked af at jeg ikke havde taget mit spejlreflekskamera med, men det er trods alt bedre end ingenting. 
I de sidste par dage har Tivoli fyret en masse fyrværkeri af. I morgen (den 30. December) giver de deres helt store fyrværkeri-afslutning. Så hvis du er i nærheden så tag derind. Det starter kl 21. Kan kun varmt anbefale det, det var virkelig flot. De kørte med et blåt fyrværkeri-tema her til aften (yndlingsfarve)

Hav en rigtig god aften. 

 

I finally went to see the Christmas exhibition in Tivoli (Copenhagen). Better late than never, right? It is really pretty then the sun sets. Unfortunately I forgot my camera at home. If you are in Copenhagen this week, come and see Tivoli’s great fireworks finale tomorrow (30 th of December) at 9 pm. 


Have a pleasant evening  

2 Kommentarer

  1. Ja smukt er det jo, det kan man ikke komme uden om ;O)

    Mona

    1. Sine Smed siger:

      Nød også virkelig meget at gå rundt derinde og kigge på den flotte belysning. Håber du har haft et godt nytår Mona.

Lukket for kommentarer.