Learning to crochet

Jeg har endelig lært at hækle, måske som den sidste i blogland. Men det går da fremad, jeg er ved at lave en flagranke til et familiemedlem som venter barn her til december. Havde fået en masse garnrester da jeg var til noget kreatræf med Natacha. Der skulle vel ikke være nogen som ligger inde med en lille rest af orange bomuldsgarn som de kan undvære? Synes ikke rigtigt det orange bomuldsgarn er til at opdrive nogle steder lige for tiden. Tips modtages med kyshånd.

Målet er at jeg på et tidspunkt skal hækle dette utrolig flotte tæppe som Pernille har lavet. Hun har enda lavet en vejledning til det også som kan findes lige her på hendes blog Pescnos Frirum

 


I finally learned how to crochet maybe as the last person in the blogmosphere. And it is moving forward. In the moment I am crocheting small flags for family member who is expecting a baby in December. I have used the small balls of yarn from the creative meeting with Natacha and her family 
My goal is to crochet this beautiful blanket on the picture above. 
The picture with the blanket is kindly borrowed from Pernille with the blog Pescnos Frirum.

6 Kommentarer

 1. Den næstsidste… Jeg har lært en hækleopskrift på luffer udenad, men jeg er ikke i stand til at følge en opskrift og aner ikke hvordan man starter. Strikning derimod – det flyder derudaf!

  1. Sine Smed siger:

   Jeg har også stadig meget svært ved at læse en opskrift. Men jeg håber på at en af mine veninder kan hjælpe mig her en af dagene.

 2. Savila siger:

  Det ser super fint ud 🙂 Jeg har desværre ikke noget orange bomuldsgarn, men jeg håber du finder noget 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak skal du have og tak fordi du kiggede.

 3. Send mig din adresse, så vil jeg gerne donere det halve nøgle der ligger i min kurv, hvis du er interesseret , når det kun er et halvt nøgle ? vaemmely@hotmail.com

  1. Sine Smed siger:

   Hold da op! Mange tak, jeg har sendt dig min mail med adresse.

Lukket for kommentarer.