Nyt kort

Forleden lavede jeg dette kort til en gammel kollega, som har hjulpet mig rigtig meget gennem de sidste to svære måneder, selvom hendes egen verden lige var ramlet. Så hun fik en blomst og et hjemmelavet kort som tak for hjælpen. Jeg har lavet patina effekten vha. denne teknik 
I made this card for one of my old colleagues because she has helped me through the last 2 very difficult months, even though her own world collapsed a few months ago. I made the patina effect with this tutorial.

6 Kommentarer

 1. frk. hansen siger:

  Pst.. Synes du skulle smutte forbi min blog, måske du har vundet noget?

  Hilsen Frk. Hansen

  1. Sine Smed siger:

   Ihh hvor dejligt. Skynder mig lige ind forbi og kigger.

 2. Rigtig fint 🙂

  1. Sine Smed siger:

   Tak Natacha 😀

 3. Det er unikt, meget flot :o)

  1. Sine Smed siger:

   Mange tak Isa. Håber du får en god dag.

Lukket for kommentarer.