Hold nu helt fast!

Så rundede bloggen de 57 læsere (og snart 60 læsere hvis det fortsætter sådan). Hjertlig velkommen til alle de nye læsere. Her hjemme går størstedelen af tiden på jobbet, så er lidt kvæstet når jeg kommer hjem om aftenen 20.45 men det er skønt! Så fritiden om aftenen bliver brugt med benene oppe i sofaen med diverse broderier. Jeg fandt endelig en broderiramme som var den størrelse jeg ville have. fandt den af alle steder i Panduro Hobby. Havde ellers været rundt ALLE steder (føles det som) og lede.

Jeg har desværre ikke fået svaret på alle jeres dejlige kommentarer til min giveaway, men det bliver der rettet op på nu. Tusinde tak fordi I vil være med og rigtig god weekend!

My blog has now reached 57 readers, it is quite a lot, and it has happened so incredible fast. A warm welcome to all my new readers. In the moment I spend my spare time doing embroidery, I finally found an embroidery hoop in the size I wanted. I felt like I had looked everywhere, except in Panduro Hobby.


Unfortunately I haven’t replied on all our wonderful comments, I will do something about it tonight. Thank you for reading my blog it means a lot to me.  Have a splendid weekend!

2 Kommentarer

  1. Tara siger:

    Tillykke med alle læserne! Og jeg glæder mig til at se hvad du broderer, det ser spændende ud 🙂

    1. Sine Smed siger:

      Tak er også helt overvældet over hvor mange nye der er kommet til. Det er virkelig skønt. Der går nok desværre lidt tid før jeg er færdig med mit broderiprojekt, men jeg løfter sløret for hvad det er så snart jeg er færdig. Håber du har haft en god weekend

Lukket for kommentarer.