Tada…Batman!

Det er lidt svært at lade være med at være kreativ, selvom man burde sidde med næsen i sit bachelor projekt og øve sig på fremlæggelsen på tirsdag.
Men havde en idé som ikke ville komme ud af hovedet. Batman!
For at forklare det nærmere så har en af mine venner og jeg en intern joke med at når man har overstået sin bachelor er man blevet Batman. Min gode ven blev Bachelor of Science her i tirsdag, så tænkte jeg lige ville give ham en lille gave nu hvor han havde afsluttet første del af hans uddannelse.

Havde helt glemt hvor åndsvagt mørklægningsstof er at sy i. Havde nemlig lige en lille rest tilbage fra da jeg syede mørklægningsgardiner til en anden ven.

Men det var et sjovt lille projekt at lave.

Hav en god weekend!

I properly should be preparing for my Bachelor defense this Tuesday. But do you know the feeling  when you have a idea that you just can’t get out of your head before it is done. My idea was a Batman.
Here is an explanation, one of my god friends and I have a internal joke which is when you have become a Bachelor, you are now a Batman. Very bad joke, I know. Anyways I made this Batman for my friend who became a Batman last Tuesday.


I had totally forgot how difficult it is to sew in “darkening fabric” (??). I had some scraps in the drawer from when I made some darkening curtains for a friend.


Anyways it was fun to make.


Have a nice weekend!

4 Kommentarer

 1. Hvor er den fed og sej! Cool med mørklægningsgardinet! Super spændende blog du har, har hakket dig af på bloglovin, så jeg ikke går glip af ngt. Ha en dejlig bålfest hvis du skal til det og en dejlig weekend!

  1. Sine Smed siger:

   Tusinde tak. Selvom mørklægningsgardinet var noget værre noget at sy i, det havde bare den rette farve.
   Velkommen til, dejligt at du vil følge min blog.

 2. Ved første øjekast troede jeg den var lavet i fimoler eller lignende og jeg tænkte straks, at den kunne da også laves i fondant:-)… Er sikker på, at den vækker lykke:-)

  1. Sine Smed siger:

   Det kan den sikkert også laves i fondant, det kunne være sjovt hvis du lavede den til en af dine kager. Min ven grinte ret meget da han åbnede pakken. Så Batman var en stor succes.

Lukket for kommentarer.