My Tie Skirt

En af de ting første ting jeg lavede på min symaskine var en nederdel… af slips. Går stadig med den en gang i mellem og får mange sjove reaktioner på den. Det kræver ikke så meget at lave den, udover en god genbrugsbutik med masser af billige slips. Det sjove er at jeg stadig kan huske hvor jeg har fundet slipsene. Nogle af dem er fra en genbrug i Bournemouth (England), et af dem har jeg fået af min far osv.. Der er mange gode minder.  

Front

One of the first things I made by my sewing machine was a skirt…. of ties. I still wear it occasionally, and I still get a lot of fun comments and reactions on my skirt. It is not very difficult to make, it just takes some time and a good and cheap second hand store with loads of ties. The fun thing is, I can still remember where I brought all the ties, some are from Bournemouth, England, one of them are my dad’s and so on.  

Back: one of the ties tends to get wrinkled.
 Jeg håber at I har haft en rigtig god weekend!
I hope you all had a lovely weekend!

1 Kommentar

  1. hvor er den fed:-)

Lukket for kommentarer.