Krea træf

Så blev det Københavnske blogtræf holdt, nøj en fed oplevelse. Det var virkelig en god oplevelse og skal helt sikkert prøves igen. Har mødt en hel masse virkelig søde bloggere.
Der blev snakket som om vi altid havde kendt hinanden, det er noget jeg aldrig har oplevet før med så mange mennesker på én gang.

Der blev startet ud med at rafle om gaver til lige at bryde isen. Gik da bestemt ikke tomhændet derfra.

Jeg havde denne uro med, overvejer lidt om  jeg skal lave en til mig selv også på et tidspunkt, eller om det bare skal “nøjes” med den store uro med svalerne inde i stuen.

Jeg fik desværre ikke taget så mange billeder, tiden gik alt for hurtigt! Men sådan går det jo når man er i godt selskab.

Her er det Sanne der er i gang med at sy en flot ræv på et stykke stof.

Ellers gik tiden med diverse medbragte kreative projekter. Kan desværre ikke huske alle navnene der var med til blogtræffet.

Har i lavet eller skal lave noget spændende her i weekenden?

– God weekend!

This Saturday I met up with some wonderful girls for a creative blogger event. We played for presents we had brought, I won the gifts on the first picture. I brought one of my mobiles for the event (2nd picture) I am thinking about making one for myself to replace the one I have in the living room with the swallows.  I didn’t take a lot of pictures of the event, the time went so fast. But as you say, time flies when you are in good company. 


What have you been doing this Saturday? 

– Have a nice weekend!

6 Kommentarer

 1. kristina siger:

  Hej. Tak for en super hyggelig dag.
  Er SÅ misunderlig på min mor, der vandt din fine uro. Men jeg er bange for at mine overtalelsesevner ikke er til at overbevise hende om at jeg skal have den…

  1. Sine Smed siger:

   Hej Kristina.
   I lige måde, hyggede mig virkelig meget.
   Jeg har desværre ikke flere af de farvede filt bolde, det kunne være jeg skulle smutte forbi Søstrene Grene og se om de har flere. Ellers vil jeg gerne lave en til dig hvis de har flere. 🙂

   Hvad hedder din mors blog? Vil gerne lige linke til den under det billede jeg tog af hendes projekt.

 2. Tak for en super hyggelig kreadag. Det var mig som havde gang i den broderede ræv og hvis du har lyst til at linke til min blog så hedder den http://www.hvabehar.dk. Jeg håber vi ses til kreatræf en anden god gang 🙂 Kh Sanne

  1. Sine Smed siger:

   Jamen selv tak. Hyggede mig også gevaldigt. Linker fluks til din blog.

 3. Tak for en rigtig hyggelig dag 🙂 Håber vi snart ses, du skal være meget velkommen til at svinge forbi til en kop til og lidt smykke-Fabrik?

  1. Sine Smed siger:

   Det tilbud vil jeg meget gerne tage i mod. Vi kan lige skrives sammen ang. hvilken dag det passer bedst.

Lukket for kommentarer.