A New Station

Ombygningen af Ny Nørreport er for længst gået i gang. Fandt disse billeder i gemmerne da jeg var ved at rydde op i computeren. Et par dage før jeg tog disse billeder hang der nogle store billboards  på væggene af enten the Tube i London eller Subway’en i New York. Kunne virkelig godt lide stemningen med disse store plakater samt de rå hvide fliser. Desværre var jeg for lang tid om at tage mig sammen til at få taget billeder af det, så næste gang jeg kom var de fine billeder væk. Er der nogen af jer der tilfældigvis var forbi Nørreport station der nåede at tage billeder af plakaterne?

The reconstruction of Nørreport Station started a long time ago. I found these pictures when I was deleting some of the pictures on my computer. A couple of days before I took these pictures wonderful billboards hang on the wall. I am really sorry that I did not take any pictures of the billboards. On the posters there where pictures of the either the Tube in London or the Subway in New York. So did any of you take some pictures of the station before they removed the billboards? Then please let me know.

2 Kommentarer

 1. rigtig fin blog 🙂 Følger dig nu fast, håber du vil gøre det samme!! 🙂

  Knus,
  http://patrickpankalla.dk

  1. Sine Smed siger:

   Hej Patrick
   Velkommen til og tusinde tak fordi du vil være fast læser på min blog! Kigger lige forbi din blog med det samme.

Lukket for kommentarer.