Hjælp / Help

Jeg er i gang med at lave en skjorte/jakke men er gået lidt i stå, da jeg synes den let kommer til at ligne en pyjamas. Hvis nogen har nogle idéer til hvordan den skal styles, eller hvilke knapper/ detajler den skal have modtages forslagene med kyshånd. . Det har været svært at fange den rigtige farve med kameraet, så har fundet farven og sat ved siden af. 
In the moment I am making a shirt/jacket, I am not quite done yet. Right now I think it looks like a pyjamas, so if you have any suggestions to change this or if any of you have some styling tips, please let me know. I have placed the “true” colour of the shirt next to the picture above.  
a close up.

2 Kommentarer

  1. hej Smed. du er sikkert blevet færdig med denne fine jakke for længst! men, hvis vi kunne skrue tiden tilbage og jeg kunne give dig et råd, så ville røde knapper være utrolig fin hvis farven er mest turkis, eller orange hvis den tangere mere over i det lyseblå.
    men idet du nok er blevet færdig med den, så vil jeg da gerne vide hvordan det færdige resultat er blevet 🙂 den er super fin!

    1. Sine Smed siger:

      Haha, er slet ikke kommet videre med den jakke siden jeg lagde et billede op af den, den venter pænt lige som de andre sy projekter som liiiige skal have lavet et par små ting. Men tips og gode råd tages imod med kyshånd!Det kunne være jeg skulle prøve en rød knap, har en masse liggende.

Lukket for kommentarer.